URGENT

La companyia Kaliu de Teatre representa avui a Malgrat un bodevil de Santiago Rusiñol

Compartiu aquesta història

L’activitat cultural d’aquest cap de setmana ve marcada en part per representacions. Demà diumenge, el teatre de Palafolls acollirà l’obra Les Dones Sàvies, de Molière, amb Enric Cambray i Ricard Farré, però per avui dissabte i també demà diumenge, Malgrat de Mar serà també escenari d’una altra proposta.

En aquest cas, de l’obra “El senyor Josep falta a la dona… I la dona del senyor Josep falta a l’home”, una representació a càrrec del grup Kaliu de Teatre i que aquest cap de setmana es pot veure per partida doble al centre cultural de Malgrat de Mar.

Una obra de Santiago Rusiñol que explica la història d’un comerciant arrelat a les tradicions, bons costums i valors familiars, que de tertúlia i aconsellat pels seus amics visita una casa “de conducta dubtosa”.

Ho relata, en declaracions a aquesta emissora, Anna Malleu, una de les actrius de l’obra.

“El senyor Josep falta a la dona… I la dona del senyor Josep falta a l’home” és una obra amb personatges principals però que, amb el pas de l’obra, giren el seu protagonisme i el cedeixen a d’altres dels 17 papers amb què compta.

Jordi Guzmán és també actor de l’obra que es podrà veure avui i demà a Malgrat.

Les funcions de l’obra es podran veure a les 10 d’aquest vespre i demà diumenge a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar entre 12 i 1 del migdia d’avui i demà, però també una hora abans de l’inici de l’espectacle.

A banda d’aquest cap de setmana, Kaliu de Teatre portaran a escena l’obra també al local social de la Barretina Vermella, en aquest cas el proper dissabte 6 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics