URGENT

Comencen les preinscripcions pel curs vinent a escoles i instituts

Compartiu aquesta història

Des d’avui i fins el proper dia 9 d’abril, el Departament d’Ensenyament obre el període de preinscripció escolar pel curs vinent.

Els alumnes de P3 i els que han de canviar de centre són els que han de fer la preinscripció pel curs vinent. Cal que vagin directament al centre triat i entreguin tota la documentació necessària dins el període establert. Ho explica Anna Miranda,cap d’estudis de Les Ferreries.

Un cop acabi la preinscripció, es puntuarà cada alumne segons uns criteris de baremació per tal de definir les prioritats. El fet de tenir germans al centre triat, o treballar al municipi són factors que puntuen. Ho explica Laura Duarte, directora del Mas Prats.

 També comencen avui les preinscripcions per a secundària. Tots els alumnes que han estudiat 6è a qualsevol de les dues escoles de PLF tenen plaça garantida a l’institut, tot i que també cal que formalitzin la preinscripció al centre de secundària. L’institut de Palafolls tindrà 6 grups de 1r d’ESO pel curs vinent, ja que el centre acostuma a rebaixar la ràtio a 1r per acollir millor els nous alumnes. Montse Casado és la coordinadora pedagògica de l’Institut.

La Generalitat habilita cada any un portal web on informa de tot el procés de preinscripció i matrícula i el seu calendari. El podeu consultar a gencat.cat/preinscripcio

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics