URGENT

Comencen les preinscripcions de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls

Compartiu aquesta història

A partir d’avui i fins el 12 d’abril els interessats en cursar qualsevol de les disciplines que s’ofereixen al MiD poden demanar plaça pel curs vinent.

Pel que a la música es continua oferint  les modalitats habituals amb instruments de cobla, piano, violí, guitarra així com sensibilització musical pels més petits.

Pel que fa a la dansa l’oferta és similar a la que hi havia en aquest curs passat amb adaptació per edats amb Preballet, ballet, contemporani o balls de saló.

A nivell de places, el MiD ofereix el mateix nombre de places que actualment, però sí que s’ha redistribuït per grups per tal d’oferir més places en determinats cursos. Ho explica en David Martínez, director de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

Tots els estudiants, els nous i els que ja estan realitzant cursos al centre, han de fer les preinscripcions que ajuden a l’escola a distribuir grups i places.

Per demanar plaça cal fer-ho a través d’una instància concreta que trobareu a l’Ajuntament de Palafolls o al propi MiD. També cal presentar tot un seguit d’informació adjunta.

Amb les dades a la mà i els grups conformats, es comunicarà a les famílies si s’ha aconseguit plaça pel proper curs i s’iniciarà el procés de matrícula, ja al maig.

La principal novetat del proper curs al MiD és la introducció d’una matrícula de 50€ per família pels nous estudiants. Aquesta mesura, adoptada recentment pel consistori vol evitar que es deixi el curs a mitges, quan la previsió del professorat ja està feta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics