Designen els 90 components de les meses electorals pel 28 d’abril

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A falta de 3 setmanes per a les eleccions generals i europees, del 28 d’abril, aquests matí s’ha fet el sorteig per designar les persones que integraran les meses electorals al nostre municipi.

Per aquests comicis, a Palafolls hi haurà 10 meses repartides en els 3 col·legis electorals habituals. Al local social de St. Genís,a les antigues escoles hi haurà una mesa, al Forroll, al barri de St. Lluís, n’hi haurà 2, i el gran gruix de votants podrà exercir el seu dret a vot serà al col·legi Les Ferreries on s’instal·laran 7 meses.

A cada mesa hi haurà un president i 2 vocals titulars, i 2 substituts per a cada una d’aquestes responsabilitats. Això vol dir que cada mesa ha de tenir designades 9 persones; tres com a titulars i 6 de suplents.

En total, doncs avui s’han designat 90 noms que el proper dia 28 d’abril hauran de ser presents a les meses electorals de bon matí. Els suplents, però, sols hauran d’anar a primera hora per si fos necessari suplir algun dels titulars.

El sorteig, que es fa mitjançant un programa informàtic que designa els noms a les meses a partir del cens, s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament de Palafolls, en una sessió plenària extraordinària.

Els membres de la Mesa Electoral són designats d’entre la totalitat de persones amb dret a vot a Palafolls, però que siguin menors de seixanta-cinc anys. Un altre dels requisits previs és que han de saber llegir i escriure.
Els designats rebran la notificació en breu, i aquesta designació és gairebé impossible d’eludir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics