URGENT

La passera de Sant Lluís es reobrirà dimecres

Compartiu aquesta història

Aquest és l’anunci que va fer el govern municipal en el darrer ple municipal celebrat el passat dijous al vespre.

La Policia Local va tancar al públic aquesta infraestructura el divendres d’ara fa dues setmanes, després que s’hi detectessin noves deficiències de seguretat, i a l’espera d’iniciar-hi les reformes.

Una rehabilitació que, segons va afirmar el regidor d’Urbanisme, Josep Rueda, hauria de permetre reobrir la instal·lació de nou aquest proper dimecres.

Tot i que Rueda va admetre que en un inici la intenció era no haver de fer cap inversió més, a banda de la prevista per la reforma total del paviment, el regidor va explicar que, per solucionar les deficiències detectades, s’han hagut d’adquirir una trentena de noves planxes, amb un cost de 38 euros cadascuna.

Segons el regidor, els nous danys que s’han observat a la passera poden ser deguts a múltiples factors, com pot ser l’acció humana, la climatologia o el mal estat ja detectat anteriorment al paviment de la infraestructura.

La qüestió va sortir a debat al ple per una pregunta feta per ERC, a l’oposició, que va insistir sobre la responsabilitat dels desperfectes de la passera.

Rueda va respondre que s’estan duent a terme expedients d¡investigació tant al projectista i al calculista, així com també a les dues empreses constructores de l’obra.

Tot i que assegura que serà difícil, el regidor d’Urbanisme afirma que l’Ajuntament vol conèixer quins són els motius dels danys.

 

Una investigació que, segons va apuntar Rueda, està duent a terme personal del propi consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics