Xerrada sobre les sortides educatives després de l’ESO

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop acaba la formació obligatòria, les opcions de continuar els estudis no s’acaben amb el batxillerat i la universitat.

Moltes vegades, desoint els orientadors, els joves continuen el batxillerat, uns cursos molt més exigents i acaben abandonant els estudis després de no superar el primer curs.

No tots els alumnes estan preparats pel batxillerat, però sí per un grau mitjà”

Hi ha, però, altres camins que poden ser més beneficiosos per alguns alumnes com els cicles formatius de grau mitjà, molt més encarats en uns estudis professionals.

Per explicar  i orientar els pares sobre aquestes altres vies estudiantils, l’Institut de Palafolls i l’Ajuntament han organitzat una xerrada demà a la tarda en la que explicar les possibilitats que s’obren un cop s’acaba l’ESO. Ho explica a RP, l’orientadora de 4t d’ESO de l’institut de Palafolls, Dolors Morales.

A la trobada de demà dimecres, s’explicaran què són els cicles formatius de Gran Mitjà, quina és l’oferta més propera i quines són les possibibitats de continuar els estudis amb un Grau Superior o cursos ponts o Universitat.

Durant la trobada també hi haurà 5 instituts propers per explicar quins són els graus mitjans que ofereixen amb múltiples opcions, com la informàtica, perruqueria, o el nou cicle de producció agrícola que s’estrena aquest setembre a Malgrat.

També hi seran exalumnes del centre palafollenc per explicar la seva experiència en els graus mitjans.

No tots els patrons són vàlids per a tots els alumnes. D’aquí l’existència de diferents possibilitats un cop s’acaba l’ensenyament obligatori. Són itineraris que busquen maximitzar les possibilitats d’èxit educatiu i completar la formació dels futurs professionals.

La xerrada serà demà a les 6 de la tarda a l’institut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics