L’Ajuntament reparteix “4 de 40”, el llibret de repàs de la darrera legislatura

Portada de la publicació "4 de 40", repartida per l'Ajuntament - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Portada de la publicació “4 de 40”, repartida per l’Ajuntament – Foto: RP

Com ja s’ha dut a terme en anys anteriors, i coincidint amb la fi del mandat i l’arribada d’unes noves eleccions, l’Ajuntament ha publicat un llibret de resum del mandat 2015-2019.

Es tracta d’un recull de les actuacions dutes a terme pel consistori durant aquesta legislatura, i es divideixen per àrees, com cultura, economia, obres i serveis, entre d’altres.

La publicació porta per títol “4 de 40”, fent referència als 40 anys de legislatures des de la restauració democràtica, i s’inicia amb una introducció de l’alcalde, Valentí Agustí, en què fa un resum de les darreres 4 dècades de política municipal.

En aquest text s’hi esgrimeixen algunes de les principals actuacions dutes a terme en les diverses legislatures –totes elles, amb Agustí com a representant al consistori–, i explica també les que s’han realitzat en els darrers 4 anys.

En auqest cas, segons Agustí, la present legislatura s’ha centrat en la renovació dels equipaments existents, la modernització dels sistemes informàtics i la formació administrativa, així com també la renovació del contarcte de la recollida selectiva i la municipalització de l’EMMiD.

Agustí destaca també la creació del nou Parc de les Rentadores, la nova Oficina d’Atenció Ciutadana o l’assoliment de la liquidació del deute municipal.

La publicació s’ha repartit als veïns del municipi i ha tingut una tirada de 3.500 còpies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics