L’Arxiu de Malgrat digitalitza 1400 cartells i programes d’actes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si des de fa uns mesos l’arxiu malgratenc ha incorporat centenars d’hores d’emissió de la ja desapareguda Televisió de Malgrat al seu fons, ara arriba el torn de més de 1400 cartells i programes d’actes culturals o veïnals  que han estat digitalitzats i incorporats al fons de l’arxiu.

Són un miler de cartells que provenen de diversos fons, ja sigui de l’Ajuntament, el del Centre Parroquial o del Grup Germanor de teatre i que corresponen al període de 1928 a 1974. També hi ha 400 programes també dels fons de l’Ajuntament, Centre Parroquial i Grup Germanor, així com a alguns fons personals cedits a l’Arxiu i que engloben un periode comprés entre el 1908 i el 1984.

S’hi poden veure els cartells d’actuacions vàries, com de l’Electriac d’Harma l’any 75, o de Lluís Llach també als anys 70, de diferents orquestres, projeccions als cinemes de Malgrat o vàries conferències, algunes d’elles d’època republicana.

Ara aquests documents són consultables a través d’internet a través del web de l’arxiu municipal de malgrat on es poden consultar  uns 64 mil documents, inclosos videos, fotografies de diferenmts fons o documents.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics