Pau Alabajos i Lu Rois inauguren el Singulars demà dissabte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cicle enceta aquest cap de setmana la seva cinquena edició, i ho fa retornant a l’escenari del teatre, espai que ja havia acollit la iniciativa anteriorment.

El concert l’obrirà la pianista sabadellenca Lu Rois, que centra la seva proposta en la veu i el piano. Des de Bang Cultura, entitat organitzadora del Singulars, destaquen que la seva proposta s’ajusta molt bé a la idea de proximitat amb el públic que ofereix el cicle.

Rois arriba a Palafolls presentant el disc “Clarobscur”, el seu tercer treball discogràfic, després dos altres discos publicats el 2014 i el 2016.

El plat fort de la nit arribarà amb l’actuació de Pau Alabajos, que també aterra al Singulars presentant el seu últim àlbum, titulat “Ciutat a cau d’orella”, i ho farà amb un espectacle de format íntim i en solitari.

El cantautor protesta de Torrent, València, porta diversos anys de carrera en què ha estat premiat en diferents ocasions, com el Premi Ovidi Montllor o el Premi Enderrock al Millor Disc de Cançó d’Autor.

Tot plegat, a l’escenari del Teatre de Palafolls, un espai que segons Bang Cultura és el millor per poder gaudir de la proposta musical del Singulars, tant a nivell de sonoritat com també de proximitat amb els artistes.

El cicle Singulars  continuarà el següent dissabte, 13 d’abril, també amb una doble proposta musical. Serà amb Sandra Bautista i Katherine Sheng.

El cicle es tancarà el darrer cap de setmana d’abril. Aquell dissabte 27 d’abril arriba un dels plats forts de l’escena catalana actual, com és la pianista i compositora Clara Peya.

Els concerts del Singulars comencen tots a les 10 del vespre, i es poden reservar les entrades a un preu de 5 euros al web bangcultura.cat o bé enviant un correu electrònic a plf.cultura@palafolls.cat. Un cop reservades, es podran recollir el mateix dia de l’espectacle al teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics