L’ocupació juvenil, protagonista de la nova fira que s’estrena dijous a Blanes

Fira d’Ocupació Juvenil de l’Alt Empordà, celebrada el 28 de març a Figueres - Foto: Cambra de Comerç de Girona
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Fira d’Ocupació Juvenil de l’Alt Empordà, celebrada el 28 de març a Figueres – Foto: Cambra de Comerç de Girona

L’antiga Escola SAFA de Blanes, on actualment s’ubica el Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, serà l’escenari aquest proper dijous de la 1a Fira d’Ocupació TreballemGi de la comarca de la Selva.

Es tracta d’un esdeveniment que té, com a principal objectiu, facilitar la inserció laboral dels joves. Per aquest motiu, la fira està adreçada principalment als qui tenen de 16 a 29 anys.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu de la iniciativa és facilitar que les empreses i entitats del territori amb necessitat d’incorporar joves puguin fer-ho i, per altra banda, ajudar en la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i aconseguir feina.

Els joves assistents a la fira hi trobaran un espai amb empreses interessades en la contractació de personal de sectors com serveis, indústria, hostaleria, logística, alimentació i també el tercer sector.

El consistori blanenc quantifica en una vuitantena els llocs de treball que oferiran les més de 40 empreses que tenen prevista l’assistència a l’esdeveniment.

La mostra també comptarà amb la participació de diferents centres de formació que hi exposaran la seva oferta formativa, així com s’hi explicaran quins són els ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La fira TreballemGi Selva està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de diversos ajuntaments del territori, com el de Blanes, però també els consistoris de Lloret, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet de la Selva i Santa Coloma de Farners.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics