Surten a licitació les obres de millora de les infraestructures bàsiques del Polígon Nord

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha tret a licitació els treballs de millora de les infraestructures  bàsiques del polígon industrial nord, que agrupa els sectors  de Mas Roquet, Mas Reixach i d’en Puigverd.

En al seu dia aquests sectors es van desenvolupar independentment i de forma desigual i l’actual projecte vol millorar i igualar les seves infrastructures bàsiques per millorar la seva situació actual i augmentar la seva competitivitat.

Aquest projecte, aprovat al febrer per l’Ajuntament, actuarà en l’abastament d’aigües, el clavegueram, l’enllumenat i la vialitat de tots tres sectors.

En aquest sentit es preveu realitzar un nou dipòsit d’aigua, prop de l’actual a la muntanya del castell, que es connectarà directament amb les empreses, una nova xarxa de clavegueram, millores en l’enllumenat públic dels sectors i una millora de la vialitat que inclou nou ferm i pavimentació de les vies de comunicació amb els polígons.

Unes obres globals que tenen un preu de licitació de 2 milions 900 mil€, uns diners que aporten directament les empreses instal·lades en aquests sectors industrials, ja que aquestes millores faran que el valor del sol s’apugi.

Aquestes obres generen tant d’interès de les pròpies empreses que n’hi ha algunes que s’han ofert a pagar més per cobrir els possibles impagaments d’algunes indústries.

Ara l’Ajuntament busca l’empresa que s’encarregui d’aquests treballs.Les empreses interesades poden presentar les seves propostes fins a principis de maig.

La durada de les obres, segons contracte, no podrà superar els 8 mesos a partir de la signatura.

Més enllà d’aquest projecte de millores bàsiques, el consistori té concedida una ajuda de prop d’un milió i migd’euros per altres millores al Poligon d’en Puigverd,. Un projecte que inclou fibra òptica, un nou vial entre Mas Reixach i el polígon, millores per evitar la inundabilitat entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics