Els Diablesfolls protagonitzaran la Festa Petita celebrant el seu 11è aniversari

Correfoc de la Festa Petita. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La colla de diables del nostre municipi bufen les espelmes del seu 11è aniversari enguany i volen celebrar-ho d’una manera especial.

Ho faran agafant el protagonisme de la celebració de la Festa Petita de Palafolls d’aquest proper cap de setmana, en el qual han preparat una jornada, la d’aquest dissabte 20 d’abril, plena d’activitats.

Ho celebraran acompanyats de 8 colles convidades d’altres indrets del Maresme i també d’altres comarques, i que participaran en el gran correfoc previst pel vespre.

Les activitats diürnes seran principalment tallers pels més petits, i al migdia es farà un dinar popular a la plaça Valls d’Ax.

Al punt de dos quarts de 9 del vespre arribarà el que segurament sigui l’activitat més esperada, com és el correfoc, amb la participació de les colles de diables de Blanes, Malgrat, Tordera, Pineda, Calella, Sant Cugat, Caldes de Montbui i Salt.

Un correfoc sense precedents a Palafolls, tal i com explica Manel Colás, membre dels Diablesfolls.

L’inici del correfoc serà al Palauet, i s’acabarà a la Torre Guaita de la Plaça Valls d’Ax. Serà allà en què es posarà el punt i final d’aquesta activitat amb un castell de focs, que es dispararà des del Casal d’Avis.

A dos quarts d’11 començarà una tabalada que acompanyarà a tothom cap a la plaça de Poppi, lloc on es duran a terme els concerts nocturns amb Hazendado, Tapeo Sound System i Dj Send0.

Des de la colla dels Diablesfolls expliquen que sempre estan oberts a la inclusió de nous membres i animen a la gent a apuntar-s’hi. En aquest sentit, expliquen que cal dur a terme un petit curs per tenir les nocions imprescindibles tant a nivell organitzatiu com també a l’hora de conèixer el material amb què es treballa.

La celebració de l’11è aniversari dels disables palafollencs també compta amb una xocolatada prevista pel diumenge, i amb què compten amb la col·laboració d’altres entitats del municipi i de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics