Malgrat amplia la seva xarxa de desfibril·ladors

Desfibril·lador automàtic. (Fotografia: Girona Territori Cardioprotegit)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho ha fet estrenant 2 nou aparells situats al Mercat Municipal i al mercat setmanal de la fruita de la Plaça de Catalunya, i que han estat cedits dins el projecte “Mercats de Malgrat de Mar cardioprotegits”, impulsat per la Fundació Barcelona Salut, l’Ajuntament de Malgrat de Mar, i amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

Segons ha informat el consistori malgratenc, en el projecte “Mercats de Malgrat de Mar cardioprotegits”, els desfibril·ladors dels dos mercats s’han instal·lat en un lloc de màxima visibilitat i accessibilitat, per tal de cardioprotegir tota l’àrea comercial i també la rodalia. Els aparells han estat cedits per la Fundació Barcelona Salut per 4 anys a través d’un conveni de col·laboració.

Des de la regidoria de Salut Comunitària de l’Ajuntament de Malgrat s’ha informat que els desfibril·ladors, instal·lats aquest passat dijous, són iguals que els que ja hi ha instal·lats a diferents punts del poble.

La intenció del consistori és instal·lar 3 aparells més al municipi.

El programa de cardioprotecció “Barcelona, territori cardioprotegit” es va iniciar fa tres anys a la ciutat de Barcelona, i compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat, el SEM i diferents col·lectius professionals, entre ells el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i l’Associació de Farmàcies de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics