URGENT

Reobren a la circulació una part del carrer Folch i Torres, en obres des de finals de novembre

Compartiu aquesta història
Tram del carrer Folch i Torres reurbanitzat i ara ja obert al trànsit – Foto: RP

Es tracta dels treballs de remodelació d’aquest carrer del barri de Sant Lluís, que tenen per objectiu la reurbanització de tota la via, amb canvis al paviment, mobiliari urbà.

Concretament, avui s’ha obert el tram d’aquest carrer entre l’Avinguda del Mar i el carrer Sant Miquel. Tot i que els treballs encara no estan totalment acabats, l’obertura permet reobrir la circulació d’aquesta via, que fins ara ha estat tancada per les obres.

Per altra banda, encara queda pendent de reobrir el tram del Folch i Torres corresponent a la plaça de la Fesola, on s’han dut a terme els treballs per connectar aquesta part amb el carrer Sant Lluís.

Actualment, aquesta part ja es considera acabada, però s’utilitza com a espai per emmagatzemar el material de les obres que s’han estat fent aquests darrers mesos.

Segons la previsió del consistori, les obres de remodelació del carrer Folch i Torres s’acabaran d’aquí a 15 dies.

Els treballs per la reuranitzacoió d’aquest carrer van començar a finals del passat mes de novembre, i ara fa dos mesos, el projecte va entrar en la seva segona fase.

Els treballs han seguit el model aplicat als carrers Major i de Baix, al centre de Palafolls, en què la via es converteix en una plataforma única per donar prioritat als vianants.

Entre d’altres, les obres també han servit per incorporar nou arbrat i vegetació, així com renovar el mobiliari urbà i la senyalització.

Durant l’execució dels treballs, diversos veïns de la zona s’han queixat de la possible pèrdua d’estacionaments arran de la reurbanització del carrer, tot i que el consistori ha assegurat en alguns casos es guanyaran entre 3 i 4 places noves d’aparcament, concretament en el nou tram reobert, amb l’habilitació d’una zona d’aparcament en biaix que compensi la reducció de places en la resta de tram de via.

Les obres de reurbanització del carrer Folch i Torres han comptat amb un pressupost de 145 Mil euros, aportats per la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics