URGENT

Es presenta la novel·la “El vent que gronxa les espigues”, de la palafollenca Montserrat Ribas

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, els llibres han estat un dels dos indiscutibles protagonistes de la jornada, conjuntament de les roses.

A Palafolls, una de les publicacions protagonistes ha estat “El vent que gronxa les espigues”, una novel·la de la palafollenca Montserrat Ribas que ha estat presentada aquesta tarda al Fòrum Palatiolo, epicentre de la Diada.

Al punt de les 5 de la tarda, l’alcalde Valentí Agustí ha pres la paraula del micròfon, i ha introduït la presentació del llibre, així com també ho ha fet la regidora i tinent d’alcalde Dolors Agüera.

Seguidament, diverses persones s’han encarregat de la lectura de diferents fragments d’aquesta novel·la, que transcorre en un mas qualsevol durant la dècada dels 80 del segle passat.

La trama es desenvolupa en un cicle complet al camp barrejat amb una història d’amor. Segons la seva autora, la història de la novel·la no passa a Palafolls, tot i que podria ben bé ser l’emplaçament de la trama, pel llegat  pagès de la nostra vila.

Ribas, amb qui ha pogut parlar aquesta emissora mentre signava llibres als assistents a la presentació, s’ha mostrat satisfeta de la presentació del llibre i d’haver estat protagonista d’aquesta Diada signant la seva novel·la.

La novel·la “El vent que gronxa les espigues” ha estat el llibre de regal de l’Ajuntament enguany, i ha estat editat conjuntament amb Edicions del Roig, que agrupa la majoria de publicacions del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics