Les associacions i entitats omplen de parades de flors i roses el centre de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja va sent habitual la plaça del fòrum Palatiolo ha concentrat la majoria de parades de flors i llibres d’aquest Sant Jordi. Moltes d’aquestes parades són gestionades per entitats locals que busquen donar visibilitat a la seva tasca, però també recollir fons per diferents accions i causes.

És el cas de l’Associació dels Amics dels Animals, una de les entitats més veteranes al Sant Jordi palafollenc. A la seva parada es poden trobar roses i llibres cedits a l’entitat per ser venuts en aquesta diada. L’entitat s’ajuda dels diners aconseguits per continuar endavant amb les seves activitats de suport als animals abandonats.

N’ha parlat Cristina Dalmau de la protectora de Palafolls.

Una altre de les parades visibles al Fòrum Palatiolo és la de l’Ampa de Les Ferreries que ofereix la possibilitat de comprar roses, llibres d’actualitat i polseres Candela. Es tracta d’unes polseres en favor de la investigació del cancer infantil.

També tenen parada els alumnes de l’institut de secundària de Palafolls que recullen fons pel seu viatge de final de curs a Sort. Els alumnes tenen 2 parades; una al Fòrum Palatiolo i l’altre a l’av Pau Casals, a tocar del camí cap a l’institut.

A la plaça del Fòrum Palatiolo hi ha també una parada de la confraria de Palafolls i de particulars o empreses locals, com ara llibreries.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics