URGENT

Es convoca la reunió informativa pel Casal d’Estiu d’enguany a Palafolls

Compartiu aquesta història

A falta de dos mesos per l’inici de l’estiu, l’Ajuntament de Palafolls ja ha començat a escalfar motors per l’edició d’enguany del Casal d’Estiu, una iniciativa que any rere any es programa al municipi per donar una sortida ludicoeducativa als infants de Palafolls en època de vacances escolars.

Un dels primers indicis que ja han començat els preparatius és la recent convocatòria de reunió informativa, que tindrà lloc aquest proper dilluns 29 d’abril a la tarda.

Serà a les 6 al Teatre de Palafolls, i té pèr objectiu informar de tots els aspectes educatius i programàtics del Casal d’Estiu, així com també de les preinscripcions, que s’iniciaran just l’endemà de la reunió.

De tot plegat en parla Anna Rovira, tècnica d’Ensenyament a l’Ajuntament de Palafolls.

Uns canvis anunciats a principis d’aquest mes d’abril i que, principalment, es materialitzen en la modificació dels horaris i en el tipus de pagament i contractació del casal, i que s’han fet pensant en la conciliació laboral i familiar.

Així, l’horari de tarda variarà, ja que es continuaran fent 3 hores però ja no serà de 4 a 7 de la tarda, com fins ara, sinó de 3 a 6. Això, segons el consistori, es fa amb la voluntat d’adequar l’oferta a les necessitats dels pares i mares i adaptar-se als horaris que habitualment fan els nens i nenes durant el curs escolar.

Per altra banda, enguany el Casal es podrà contractar per quinzenes, una possibilitat que es dona per adequar-se a les múltiples realitats familiars exisitents.

El termini de preinscripcions pel Casal d’Estiu municipal serà entre el dimarts 30 d’abril i el divendres 10 de maig. Unes sol·licituds que es podran fer, per una banda, mitjançant la instància del servei a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de 9 a 14 h, ubicada a la recepció de l’Ajuntament. Per l’altra, també es podran formalitzar la demanda de plaça de forma telemàtica a través del tràmit que s’habilitarà a partir del dimarts 30 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics