Blanes torna a ser la seu del Campionat d’Espanya de Windsurf aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les instal·lacions del Club de Vela Blanes tornen a acollir el Campionat d’Espanya de Windsurf, que enguany comptarà amb la participació de regatistes olímpics.

El campionat 2019 d’aquesta especialitat comença demà dissabte a la badia de Blanes i acabarà el proper dimecres 1 de maig.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, s’han inscrit a les proves entorn als 150 regatistes, entre ells Blanca Manchón i Pedro Pascual, esportistes olímpics ja classificats pels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Entre d’altres noms destacats, el campionat comptarà també amb la participació de la finesa Aleksandra Blinnikka, campiona del món de Raceboard l’any passat; un títol que precisament va guanyar a la competició organitzada en motiu dels 75 anys del Club de Vela Blanes.

El campionat d’Espanya de Windsurf està organitzat pel Club de Vela Blanes per delegació de la Federació Espanyola de Vela, en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i l’Associació Espanyola de les classes que inclou la prova.

Són, en total, 3 modalitats. Per una banda el Raceboard, que inclou totes les categories, mentre que la modalitat Techno és per a infantils i juvenils, i la RS:X s’adreça a juvenils i sèniors.

El campionat s’encetarà demà dissabte amb el registre i entrega d’instruccions de regata, que es farà al llarg de tota la jornada, i de cara a diumenge, a partir de la 1 del migdia, ja hi haurà la primera de les 12 proves que s’han programat per cada classe.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics