URGENT

Vox supera en vots al PP a Palafolls

Compartiu aquesta història

Una de les dades que ens ha deixat la jornada electoral d’ahir és que tot i no tenir cap mena d’estructura al nostre poble i que no es presentarà a les properes municipals, la formació d’ultradreta Vox va aconseguir 239 vots al nostre municipi ahir. Això és un 4.4% dels vots emesos al poble, per sobre de la mitjana catalana.

Són una 70a de vots més que els que va aconseguir el PP anit al nostre municipi, tot i que els populars han arribat a ser la 2a força més votada en unes municipals ara fa 8 anys.

Segons Óscar Bermán, exdirigent del PP a Palafolls, el retrocés del PP a nivell general, també a Palafolls es deu a que molta gent l’ha castigat per no fer els deures.

El PP ha perdut més de 300 vots i 8 punts percentuals respecte les últimes eleccions de fa 3 anys. El fet de ser superats per Vox en algunes poblacions no ha sorprès als populars, però sí els mals resultats generals de la formació. Ho avançava Ana Vega, regidora de Malgrat i responsable de Serveis Socials del partit a la comarca.

En tots tres col·legis electorals Vox ha superat el PP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics