URGENT

El PSC proposa una piscina coberta i una de descoberta

Compartiu aquesta història

Els socialistes recuperen en el seu programa la construcció d’una nova piscina municipal, en el mateix emplaçament que l’actual, però preparada per ser cobertura fora de la temporada estival, cosa que permetria usar-la també a l’hivern.

Projecte de piscina coberta. PSC twitter

La proposta del PSC inclou, una segona piscina descoberta per a l’estiu.

Els socialistes han llençat la proposta a través d’una piulada acompanyada d’una imatge de com seria aquesta piscina coberta.

A banda de la proposta, la candidata socialista apunta d’on s’aconseguirà el finançament perfer aquest equipament esportiu. Assegura que haurà de ser cofinançat per la Diputació de Barcelona, ajudes europees, inversions privades i pel propi Ajuntament.

El PSC també aposta per mantenir els trets diferencials de la Festa Major actual com l’espectacle del pregó o els sopars a la fresca.

Els socialistes també han donat a conèixer les propostes per Mas Carbó que no van poder explicar dissabte a l’urbanització. Aposten per refer l’asfaltat d’algunes vies, posar càmeres als principals accessos i impulsar la 2a fase de rehabilitació del castell.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics