URGENT

Agüera la millor valorada i Bermán el més conegut

Compartiu aquesta història

El sondeig també ha preguntat sobre el grau de coneixement dels 7 candidats a les municipals de Palafolls i sobre la valoració de cada un d’elles.

Óscar Bermán, que es presenta per 6a vegada a les eleccions municipals, és el candidat més conegut. 3 de cada 4 enquestats el reconeix. Aquesta dada està molt per sobre del 60% de coneixement de la candidata socialista o del 51% de Francesc Alemany. Aquests són els 3 candidats més coneguts, bàsicament perquè no són nous a la política local.

En canvi els altres 4 candidats són molt més desconeguts. A Clara Hidalga, de Palafolls en comú, és reconeguda pel 29% dels enquestats, a Miguel Muñoz, de Ciutadans, el coneix 1 de cada 4 i molt per sota es troben els candidats de Junts per Palafolls, Jordi Rubio amb un 16% i Santi Díaz del PP, a qui en prou feines coneix el 12%.

L’alcaldable més ben valorat pels electorals és Dolors Agüera amb un 7’2 de mitjana, seguit pel candidat republicà amb un 6’8 seguit de prop per Clara Hidalga, amb un 6’¡3.

Jordi Rubio aprova amb un 5 pelat, i els tres candidats de dretes suspenen; Miguel Muñoz amb un 4’6, Bermán,  amb un 3’7 i Santi Díaz no arriba al 3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics