URGENT

Les candidatures expliquen als joves les seves propostes

Compartiu aquesta història

Prop de dues hores va durar la trobada entre joves i polítics aquest passat divendres al local jove de Can Batlle. La idea dels organitzadors era d’escoltar les propostes de les 7 formacions que aspiren a governar l’Ajuntament de Palafolls.

El primer en intervenir va ser Miguel Muñoz, l’única cap de llista que va participar a la trobada, ja que la resta de candidatures van ser representades pels seus membres més joves. Muñoz va explicar que preveuen fer una borsa d’habitatge i una de treball especialment per a joves i que promouran millors connexions amb autobús  per anar a estudiar fora. També va anunciar la promoció de l’oci nocturn i cultural.

Marian Delgado, del PSC, va anunciar la voluntat d’obrir el local de Can Batlle també a les nits per donar sortida a les necessitats d’oci nocturn dels joves que encara no tenen edat per sortir fora. Els socialistes volen fer una pista esportiva prop de Can Batlle per promoure l’esport i donar suport formatiu per donar el pas al món laboral.

Jose Manuel Morales va anunciar la voluntat de crear un espai d’oci al polígon d’en puigverd amb una discoteca o bar musical per no haver de sortir de Palafolls. Morales va demanar ampliar horaris de la biblioteca i de Can Batlle en èpoques d’examens i va recordar que havien portat la cartera de joventut en el passat mandat.

Aleix Freixa d’Esquerra va criticar la gestió dels últims 8 anys, que va qualificar d’ineficaç. Va denunciar manca de recursos economics i humans i va apostar per major participació dels joves de totes les edats i no només aquells que van a l’institut. Esquerra vol que els joves de fins els 29 anys es facin seu el local jove. Freixa va assegurar qe milloraran les barraques de l’Alterfesta  redistribuint els diners de la Festa Major.

Paula Lloveras va representar a Junts per Palafolls i va apostar per fer arribar el bus nocturn que connecta amb BCN fins a Palafolls, crear vies verdes al parc de la Tordera i ampliar el MiD i el teatre per impulsar la cultura.

L’últim en intervenir va ser Manu Nuño, de Nosotros que va sorprendre a tothom per la seva vehemència. Nuño va prioritzar la creació de riquesa i d’activitat econòmica entre els joves per tal de crear futur a la joventut.

També va destacar la importancia de l’esport com a motor econòmic del municipi i va reclamar que Palafolls sigui seu de campionats esportius que generen riquesa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics