URGENT

El PSC recepcionarà les obres i legaliltzarà Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Dissabte els socialistes van oferir un acte de campanya al Cim de Miralles per explicar les propostes per la urbanització de Ciutat Jardí.

El PSC va assegurar que en breu recepcionarà les obbres i podrà procedir a la legalització final de la urbanització. Aquest pas farà que tot Ciutat Jardí passi a ser considerat coma zona urbana i per tant l’Ajuntament s’haurà d’encarregar del mantenirment d’aquesta zona. Fins ara eren els propis veïns els qui s’havien de dotar de tota la urbanització de les infrastructura bàsica; clavagueres, asfaltat, llum, etc.

L’actual regidor d’urbanisme, Josep Rueda, va senyalar que els veïns han complert amb el seu compromís i ara és l’Ajuntament quiha de fer el mateix amb la legalització de la urbanització.

Dolors Agüera candidata socialista recorda que en els últims anys s’han fet obres importants com les clavagueres o l’asfaltat i  explica que amb la legalització els veïns de Ciutat Jardí gaudiran de més i millors serveis, perque ja seran considerats com a trama urbana.

Els socialistes van admetre que les obres recents no han quedat tant bé com esperaven, i afirmen que encara hi ha temps per arreglar les voreres que han quedat malament i arreglar els carrers que encara no s’han finalitzat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics