Ciutadans proposa un Consell per promoure l’activitat cultual i artística

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir a la tarda es taronges van muntar la seva parada informativa davant la biblioteca de Palafolls. Van aprofitar l’avinentesa per explicar quines són les seves propostes sobre cultura.

Miguel Muñoz, candidat de Ciutadans a Palafolls explica que vol crear un consell o comissió de cultura, composat per les entitats associacions i agents culturals del poble, que treballi per promoure l’activitat cultural i artística al poble. També vol ampliar l’horari de la biblioteca en època d’exàmens i fomentar la lectura, tant de llibres en català com en castellà.

Muñoz considera que la cultura és un dels pilars bàsics de l’estat del benestar.

El partit vol fomentar  la cultura d’arrel tradicional i popular, però també crear noves activitats innovadores tant en la programació habitual com per exemple durant la Festa Major.  Muñoz va assegurar que els sopars a la fresca no perillen sota el mandat de Ciutadans, però sí que mirarà de reduir la despesa dels pregons municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics