URGENT

Hidalga assegura que no sempre els han escoltat dins el govern

Compartiu aquesta història

La cap de llista de Palafolls En Comú, Clara Hidalga, va criticar ahir a l’entrevista de RP, als qui han estat els seus companys de govern en els últims anys, Segons Hidalga, el PSC no sempre els ha tingut en compte a l’hora de prendre les decisions de govern fent valer la seva força dins el govern, ja que els socialistes tenen ara 6 regidors i EuiA en té un.

Tot i això Hidalga es mostra satisfeta amb la feina feta per la seva formació en les carteres que han gestionat aquest últims 4 anys.

Tot i així, Hidalga ha criticat l’estat de deixadesa del municipi, sobretot, diu, en els últims temps. Creu que la gestió de la recollida d’escombraries no ha estat la correcte i aposta per augmentar el nombre d’illes i la recollida de les escombraries.

Segons Hidalga, han instat, sense èxit, als seus socis de govern a sancionar l’empresa per incompliment de contracte.

Hidalga aposta per legalitzar Ciutat Jardí per dotar-los dels serveis mínims, per igualar-lo a la resta del  municipi i explica que demanaran explicacions a l’empresa que ha dut les obres dels últims mesos per la mala execució.

Hidalga només contempla una clara victòria aquest diumenge i, en cas d’haver de pactar, només ho farien amb partits “d’esquerres, progressistes i que mirin per la gent”, sense donar sigles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics