URGENT

Ciutadans ofereix una política de proximitat

Compartiu aquesta història

El seu cap de llista, Miguel Muñoz va posar als ciutadans en el centre de les seves polítiques locals i va oferir  polítiques socials i econòmiques per reactivar el nostre municipi.

 

Muñoz va insistir en les seves propostes esportives i de gestió cultural i va proposar renovar els vials d’accés a Mas Carbó i d’altres zones del nostre municipi. Va senyalar la necessitat de fer petites inversions que efectives, com ajudar a l’Associació dels Animals de Palafolls.

La formació taronja que es presenta per segona vegada a les municipals de Palafolls, va proposar fer un nou recinte a la zona del pipican i que permeti traslladar alguna de les festes que es fan actualment a la plaça de Poppi i va defensar la necesitat d’ampliar la plantilla de la Policia local i de reactivar Protecció Civil.

Muñoz va assegurar no creure en els pressupostos participatius, sinó en implicar a la ciutadania a definir le spolítiques locals a partir de comissións o consells municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics