Palafolls En comú es compromet a treballar cada dia pel municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com ja va fer a l’entrevista a RP, la candidata de la formació morata, Clara Hidalga, va tornar a denunciar l’estat de deixadesa en la que es troba, segons l’alcaldable, el nostra municipi. Hidalga va posar en dubte la possibilitat de construir una nova piscina municipal cuberta, com algunes candidatures porten en el seus programes i va proposar desenvolupar el projecte de Centre d’Art i Mèdia pel Forroll, com a peça clau en matèria cultural i de revitaització del barri.

Hidalga va criticar el preu d’alguns serveis com ara l’Escola de Música i Dansa i va demanar encetar línies d’ajudes i beques per garantir aquests serveis també a les famílies més necessitades i en cas que existeixin que es promocionin.

La candidata es va comprometre a treballar pel poble no només cada 4 anys.

 

Palafolls En Comú proposa la creació d’una nova figura a l’Ajuntament que es dediqui a trobar i gestionar subvencions provinents d’altres administracions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics