URGENT

El PSC aposta pel diàleg i el consens per modernitzar el nostre municipi

Compartiu aquesta història

La candidata socialista a l’alcaldia de Palafolls, Dolors Agüera, va plantejar ahir, al debat de RP, la necessitat de modernitzar el nostre municipi i fer-ho des del consens i el diàleg.

Agüera va voler posar les persones al centre de les futures polítiques municipals.

 

Aüera va explicar que l’any que ve han de començar les obres del nou CAP de Salut, i que l’equip de govern ja té a punt un pla de Turisme, per dinamitzar el nostre poble en aquesta matèria i que recentment la Diputació de Barcelona ha reconegut a l’Ajuntament de Palafolls amb els 3 indicadors verds per la seva gestió econòmica.

El PSC ha assegurat que posarà en marxa un pla d’asfaltat de carrers i millora de vorteres en el proper mandat per posar el dia la via pública de Palafolls. La candidata socialista va recordar la proposta de generar 150 noves places d’estacionament a Sant Lluís i  va posar en valor el pla Jove dels socialistes que vol treballar diferents aspectes pels adolescents i joves del nostre muniocipi.

Davant les crítiques s’incompliment de programes electorals, Agüera va recordar que el govern ha d’actuar i prioritzar les actuacions.

La candidata socialista va lamentar el creixent incivisme al municipi i va denunciar la manca d’efectius de Mossos d’Esquadra i es va felicitar per l’increment del reciclatge des de la posada en marxa del nou sistema.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics