URGENT

Els partits tanquen avui la campanya per les municipals amb l’amenaça de pluja

Compartiu aquesta història

Aquest vespre els partits posaran el punt i final a 15 dies de campanya electoral en la que han intentat explicar les seves propostes per Palafolls.

La previsió de pluja, pero, ha fet variar alguns empleçaments i pot fer decaure el nombre d’assistents als actes finals dels partits en una campanya on, per regla general, no hi ha hagut molta expectació ciutadana.

Els socialistes faran una festa que servirà de final de campanya i també per acomiadar qui ha estat alcalde de Palafolls els últims 36 anys, Valentí Agustí. Faran una fideuà i una botifarrada amb actuacions musicals i sorpreses. La previsió de pluja els fa canviar l’acte al Casal d’Avis a partir de les 20h.

ERC també canviarà d’ubicació el seu acte final de campanya. Es farà dins el teatre i consistirà en una botifarrada popular amb música a partir de quarts de 9 del vespre.

El PP, seguint la tònica de tota la campanya, no farà cap acte de final de campanya a Palafolls.

Palafolls En Comú ha triat el Forroll per fer l’acte de cloenda de la campanya electoral a partir de les 7. Hi haurà botifarrada popular, actuacions en directe i intervencions dels membres de la candidatura.

Ciutadans tancarà la campanya, però no amb un acte electoral sinó amb una última parada informativa a la plaça de Poppi.

Junts per Palafolls per la seva banda preveu finalitzar l’actual campanya en un acte a la Glorieta del Doctor Torner a partir de les 9 del vespre i amb un refrigeri pels assistents. En cas de pluja la formació ha demanat el centre parroquial.

Nosotros tancarà la campanya al Figuerassa Arena, on farà una fideua gratuita i comptarà amb intervencions musicals variades i dels membres de la candidatura.

En total, els partits han fet una 60a d’actes per acostar a la ciutadania els seus programes i les seves propostes electorals, sense comptar amb les entrevistes i debats d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics