URGENT

Palafolls celebra aquest dissabte el seu Festival de Sevillanes i ajorna la Fira 8 Hores Saludables

Compartiu aquesta història

El que havia de ser un dissabte carregat culturalment a Palafolls s’ha anat escurçant per culpa de les previsions meteorològiques, que a finals d’aquesta setmana han obligat a ajornar, per exemple, els actes del 25è aniversari de l’Esplai El Pas.

El que segueix en peu, però, és la celebració del Festival de Sevillanes. L’esdeveniment té lloc aquesta tarda, a partir de les 5, a l’antiga fàbrica del Forroll, al barri de Sant Lluís.

Aquest emplaçament és l’escenari d’una proposta que permetrà veure diferents propostes de l’àmbit de les sevillanes i el flamenc.

El grup de fusió de sevillanes AIDIL, del Casal de la Dona i dirigit per Lídia Palazón, el grup Maria Palafolls Flamenco, l’Academia Chiqui Martín y José Leó, el Grupo Flamenco Blanes Pepi, Eva Coleto Desfile de Moda i Niñas de Mataró.

Durant la celebració del festival, a banda dels espectacles, hi haurà també paradetes i zona de bar.

D’altra banda, per aquest dissabte també hi havia prevista la celebració d’una nova edició de la Fira 8 Hores Saludables, centrant-se amb les teràpies naturals i els productes ecològics i sostenibles a través de xerrades, tallers i activitats diverses.

Igualment com en el cas de l’aniversari de l’Esplai el Pas, però, la meteoorologia ha obliogat a ajornar la celebració de la Fira, que s’ha reprogramat finalment pel proper dissabte 1 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics