URGENT

Els candidats voten als seus col·legis

Compartiu aquesta història

La primera de les candidates a l’alcaldia a votar ha estat l’alcaldable de Palafolls en Comú Clara Hidalga, que ha explicat als micròfons de RP que afronta la jornada amb il·lusió i amb expectatives pel que fa als resultats.

La candidata del PSC, Loli Agüera, també ha expressat el seu desig que molta gent vagi a votar en aquestes eleccions i que la jornada es desenvolupi amb normalitat. L’alcaldable socialista, que afirma que el seu partit surt a guanyar les eleccions, ha explicat que després de la pausa per dinar tornarà al col·legi per seguir fins al final el desenvolupament de la jornada electoral.

Francesc Alemany, alcaldable per ERC, explica afronta la jornada amb il·lusió i acompanyat dels seus companys de partit en tots 3 col·legis palafollencs. El republicà assegura que molts votants “tenen ganes de canvi”.

El candidats de Ciutadans a Palafolls, Miguel Muñoz, coincideix també en convidar als veïns a anar a votar als col·legis i que la participació sigui alta.

Muñoz, que ha explicat que s’estarà tot el dia al col·legi de les Ferreries, considera que altres formacions s’hi juguen més en aquests comicis, però espera que el seu partit obtingui una representació “digna”.

Per la seva banda, el candidat de Junts per Palafolls, Jordi Rubio, espera que la seva formació pugui recuperar el seu espai al consistori, ara sota un nou projecte, i que se’n beneficiï el poble.El candidat nacionalista explica que viurà la jornada des de Sant Genís, juntament amb els seus companys.

Per la seva banda, el candidat del PP a Palafolls, Santiago Díaz, ha estat aquest migdia també a les Ferreries, des d’on s’ha mostrat esperançat per obtenir un bon resultat en aquestes eleccions.

Les diferents formacions encaren avui la jornada decisiva de les eleccions municipals amb més candidatures presentades –un total de 7- i amb més palafollencs amb dret a vot.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics