URGENT

Bermán queda fora del nou Ajuntament

Compartiu aquesta història

L’històric regidor palafollenc no serà al plenari en aquest proper mandat, ja que va quedar per sota del 5% dels vots anit.

Bermán i el seu nou partit Nosotros, només va aconseguir 219 vots, 150 menys dels que va aconseguir fa 4 anys, quan es presentava sota la marca del PP.

Aquesta davallada de vots i de percentatge han deixat fora a l’exdirigent del PP, que va arribar a ser 2a força a l’Ajuntament en les eleccions del 2011, amb 2 regidors i que en dues eleccions ha acabat fora del consistori.

Bermán va entrar al consistori fa 20 anys, al 1999.

Nosotros va aconseguir un 10% dels vots a Sant Lluís i més d’un 9% a Sant Genís, mentre que al centre no va arribar al 2.5% dels vots emesos.

Bermán va seguir la jornada des de Les Ferreries, però no va participar del programa especial de Ràdio Palafolls.

Per la seva banda, Junts per Palafolls tampoc ha aconseguit recuperar l’espai dins el consistori. La formació encapçalada pel debutant Jordi Rubió, va aconseguir el 4.4% dels vots amb prop de 200 vots, 26 menys que els que va aconseguir CiU fa 4 anys.

Tot i els resultats Rubio explicava ahir la seva voluntat d’engrandir i fortificar el projecte per les properes municipals.

Junts per Palafolls va ser la 6a força més votada a PLF rera Bermán

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics