URGENT

PP i Ciutadans perden la representació de es queden fora de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Els populars deixaran de tenir presència a l’Ajuntament, on han estat representats en els últims 20 anys i on va arribar a ser segona força. Van aconseguir 61 vots, el que suposa  irrisori 1.4% dels sufragis emesos al nostre municipi.

La campanya oferta pels populars sense participació activa als espais radiofònics i sense cap acte, només ha aconseguit retallar vots a la resta de partits de dretes, com Ciutadans o el propi Nosotros. De fet, el nou ajuntament no tindrà cap partit de centredreta, dreta, ni d’extrema dreta, ja que ni PP, ni Ciutadans ni Nosotros ha aconseguit representació a Palafolls.

Qui més s’hi ha acostat és Ciutadans, l’únic dels tres partits que ha passat del llindar del 5% dels vots emesos. Només els partits que passen d’aquest mínim poden optar a tenir representació.

El seu cap de llista, Miguel Muñoz, assegura que valoraran els resultats des de la secció local, però que també cal fer autocrítica des del propi artit pels mals resultats a les municipals, on Ciutadans no tindrà cap alcaldia a Catalunya.

Amb la pèrdua dels representants del PP i de Ciutadans, deixen un ajuntament només amb partits d’esquerres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics