L’Amateur A perd l’últim partit i no pot evitar el descens

Hi havia esperances, especialment després de les bones sensacions d’aquest últim tram de lliga, però finalment el primer equip del CD Palafolls no ha aconseguit mantenir a permanència.

L’equip groc i negre jugava a casa del Cassà aquest dissabte a la tarda i necessitava guanyar per assegurar-se la continuïtat a Tercera Catalana, categoria on va caure l’any passat després d’una temporada complicada.

El partit, però, va acabar amb victòria de 4 a 1 favorable al Cassà, després d’una primera meitat amb un sol gol dels locals.

A la represa, els gironins van marcar dos gols més –als minuts 58 i 69-, i en els darrers minuts de partit l’amateur palafollenc va aconseguir marcar el seu gol de l’honor, obra de Gálvez, al minut 87. Dos minuts més tard, el Cassà sentenciava el partit amb el 4 a 1 definitiu.

El Cassà era un dels equips que fluctuaven a la part baixa de la classificació, juntament amb el Palafolls, el Sant Antoni i l’Arbúcies. Els de la Selva, però, és l’equip que se salva, i baixen el Cassà -16è classificat- i el Sant Antoni -17è.

Amb la derrota de dissabte, l’amateur palafollenc cau altra vegada a l’última posició de la lliga, i no pot evitar el descens a Quarta Catalana, categoria on jugarà la temporada vinent.

Aquesta jornada també jugava l’equip juvenil, que rebia al Farners al Palastàdium dissabte a la tarda. L’equip palafollenc va caure 4 a 5 davant dels selvatans, en un partit que els locals van arribar a dominar 4 a 1 a la segona part.

El partit, però, es va capgirar just després amb una remuntada dels visitants que els va permetre sumar 4 gols al marcador i que van acabar enduent-se la victòria.

El Juvenil queda 8è a la classificació empatat a 23 punts amb el Riudarenes.

Per la seva banda, el Cadet acaba la Lliga amb una victòria per golejada. Va ser a casa contra el Breda i per un contundent marcador de 6 a 0. L’equip palafollenc acaba la temporada en 6a posició amb 38 punts.

En pàgina de futbol sala, el primer equip del San Luis va imposar-se per golejada al Futsal Tordera Club. Va ser 8 a 0, acabant la lliga com a campió –títol que ja va obtenir fa unes jornades- amb 41 punts, per davant del Tordera Parc.

El Juvenil, per la seva banda, va imposar-se per un contundent 19 a 0 contra el Jovent de Mollet. L’equip palafollenc queda en 3a posició de la lliga amb 61 punts.

Per la seva banda, l’equip Femení de Segona Divisió jugava a casa del Vidreres aquest dissabte, i va aconseguir treure un empat a 1. Amb aquest resultat l’equip queda 9è a la lliga amb 31 punts.

En bàsquet, quedava un sol partit per jugar aquest cap de setmana. Era el que enfrontava al Sènior Masculí contra el Farners.

El partit es jugava a casa dels de la Selva, i va acabar amb victòria local per 87 a 65 després d’un partit amb clar domini del Farners, que va imposar-se en tots els quarts.