El PSC s’imposa a les europees a Palafolls, seguit de Junts per Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La tònica dels resultats a les municipals no té rèplica al panorama que han dibuixat les europees a Palafolls.

Els resultats han deixat una victòria del PSC amb un 235,32% dels vots emesos (1.123), seguit de prop per Junts per Catalunya, partit que ha obtingut 1.069 vots, el que suposa poc més d’un 24% dels vots.

El tercer partit més votat ha estat ERC, que ha superat per poc el miler de vots (1.004), enduent-se un 22,63% dels vots.

A més distància queda Catalunya en Comú-Podem, quarta força a les europees, que ha obtingut 416 vots –9,38%-, i Ciutadans , amb 396 vots –fregant el 9%.

El PP, per la seva banda, no arriba al 3% de vots emesos (2,86%), i obté 127 vots a Palafolls.

Les eleccions europees a Palafolls han comptat amb un participació de 4.453 d’entorn al 63 i mig %, gairebé 20 punts per sobre dels comicis del 2014, quan amb prou feines va superar el 44% de participació.

A Catalunya, la candidatura guanyadora ha estat Junts per Catalunya, encapçalada per Carles Puigdemont, que ha guanyat en la gran majoria de municipis. El PSC, per la seva banda, imposa en una bona part de les poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona i el Camp de Tarragona, i ERC ha guanyat en alguna localitat de l’àrea metropolitana i alguns municipis de les Terres de l’Ebre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics