Alumnes de 3r de les Ferreries són finalistes del concurs “El gust per la lectura”

Fa pocs dies es van conèixer els finalistes de la 24a edició d’aquest certamen, que té per objectiu la formació de bons lectors i lectores.

Després de diversos cursos sense participar-hi, enguany els cursos de 3r A i 3r B de l’escola Les Ferreries de Palafolls han tornat a participar a la iniciativa.

Els alumnes i les seves tutores van treballar amb dues modalitats al concurs. Els de 3r A han treballat la lectura d’un llibre il·lustrat i han elaborat un escrit amb el que els evoquen les il·lustracions i, per l’altra, els alumnes de 3r B han enregistrat tres escenes amb vídeo a partir del que hauran llegit en el seu llibre.

Un cop el concurs ha donat el seu veredicte, el grup de 3r A de les Ferreries ha resultat finalista del concurs.

En parla Anna Miranda, cap d’estudis de les Ferreries.

En total són 26 alumens de 3r A que han quedat finaistes, i que viatjaran a Barcelona el proper dimecres 5 de juny per participar a la final del certamen, que tindrà lloc al CaixaForum de la capital catalana.

El programa El Gust per la Lectura ofereix material didàctic al professorat, així com estratègies i recursos per a la dinamització de la lectura, per tal d’afavorir el desenvolupament de les competències literària i social i ciutadana.

Tot i que ha quedat finalista només el grup de 3r A de les Ferreries, en total han participat al concurs 52 alumnes, sumant també els escolars de l’altra aula, de 3r B, que també s’ha presentat al concurs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics