URGENT

Aquesta setmana arrenca la 12a edició del 4dJazz

Compartiu aquesta història

Un any més, i ja en van 12, els divendres de juny s’omplen de bona música en concerts molt personals, plens de vitalitat i intimistes.

El 4dJazz és una de les propostes més consolidades del calendari cultural de Palafolls i de nou repeteix fòrmula d’èxit: 4divendres, 4 concerts i 4 veus femenines.

Enguany, a cada un dels concerts es farà un homenatge a grans veus del jazz i del blues.

La primera cita aquest divendres amb Tina i Joe interpretant el disc de Nina Simone “The little girl blue”. Federico Fracnesc és el programador del 4dJazz

Una setmana després l’homenatge serà al disc La Fusa de Toquinho, Maria Creuza i Vinicius de Moraes.  Serà amb l’actuació de Yara Beilison, Danilo Pinheiro, Pablo Cruz i Samuel Passos.

El tercer concert servirà per que el grup Womblues interpreti “The swamp boogie queen”, el celebrat album de la cantant de blues Katie Webster.

El 4dJazz es tancarà a finals de juny amb Violeta Curry interpretant el disc Ella a Berlín, d’una de les veus més grans; la d’Ella Fitzgerald. Segons Francesc serà un final apoteòsic a un cicle ple de bones propostes musicals.

Els concerts seran sempre al Teatre de Palafolls els divendres a 2/4 de 9 del vespre.

Les entrades es poden adquirir al MiD  al preu de 5€ i també una hora abans de cada actuació al propi teatre municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics