URGENT

El 4dJazz s’inaugura demà amb un homenatge a Nina Simone per part de Tina & Joe i Joan Pau Cumelles

Compartiu aquesta història

El festival arriba enguany a la seva 12a edició, i s’enceta aquest divendres amb el primer dels homenatges que vol retre a algunes de les grans veus del jazz i del blues.

Serà amb l’actuació del duet Tina & Joe, format per la cantant i actriu Tina Masawi i el guitarrista i músic de sessió José Azul, acompanyats de l’harmonicista Joan Pau Cumelles.

Els tres artistes homenatjaran a la cantant nordamericana fent un repàs personal al primer disc que va publicar, ara fa més de 60 anys, titulat “Little Girl Blue”.

Ho explica Federico Francesch, programador del 4dJazz.

El concert, doncs, servirà per repassar aquest àlbum, el debut discogràfic de Nina Simone l’any 1958 de la mà d’uns artistes consolidats i amb una important carrera.

La veu del grup, Tina Masawi, ha estat guardonada com a millor actriu de musicals a Àfrica l’any 2013, així com també ha estat finalista dels Zim Awards del seu país d’origen, Zimbabwe, aquest passat 2018. Tot plegat, en un projecte musical que ja porta més de 400 concerts a les espatlles en només 3 anys i que ha passat per algunes de les millors sales i festivals del territori.

 

El concert d’homenatge a Nina Simone arrencarà al punt de dos quarts de 9 del vespre al Teatre de Palafolls, i les entrades es poden comprar anticipadament al MiD o al mateix dia, una hora abans de l’inici de l’espectacle, a les taquilles del teatre.

El 4dJazz seguirà divendres dia 14 amb un concert homenatge a Maria Creuza, Vinicius de Moraes i Toquinho i el seu disc “La Fusa”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics