URGENT

La Shopping Nit de Malgrat arriba demà a la seva 5a edició

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una iniciativa que converteix al municipi, un any més en una passarel·la de moda. Enguany, un total de 33 establiments locals hi participaran en aquesta jornada festiva del comerç local.

Tot plegat començarà a les 6 de la tarda, i no tot girarà entorna a la roba, sinó que també es durà a terme un espai gastronòmic amb actuació musical en directe.

En parla Francesc Cano, president de l’Associació de Botiguers de Malgrat de Mar.

L’espai gastronòmic s’ubicarà entre el carrer del Carme i les Peixateries Velles, i hi prendran part 9 locals de Malgrat. A partir de dos quarts de 7 del vespre hi haurà els flaixos de moda a 14 botigues, i ja a partir de dos quarts de 10 de la nit hi haurà la desfilada de moda al Parc de Can Campassol.

En aquest acte hi desfilaran 10 comerços de moda i complements. La Shopping Night, segons Cano, és un “aparador” del comerç local, i explica que ofereix a més diferents descomptes i promocions per part dels negocis que hi participen.

El darrer acte programat de la Shopping Night malgratenca serà l’actuació del grup Easy Lovers a l’espai gastronòmic, que tindrà lloc al punt de dos quarts d’11 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics