Apareixen pintades contra el candidat de Malgrat ens Mou, Jofre Serret, a la façana de l’Ajuntament de Malgrat

Aquest matí, a la paret principal de l’edifici consistorial de Malgrat de Mar han aparegut unes pintades contra Serret. Concretament, s’hi han escrit els missatges “Roma no paga traïdors” i “Jofre Serret botifler”.

Aquest mateix matí, la formació de Serret ha emès un comunicat condemnant “enèrgicament” els fets. Per una banda, el partit condemna el que qualifiquen d’“agressió la propietat pública”, així com també a la persona que encapçala el partit.

Malgrat ens Mou afirma que les opinions i pensament diferents no poden imposar-se “faltant el respecte a les persones i a les propietats que són de tots els veïns i veïnes de Malgrat”, i ha fet una crida a totes les forces municipals perquè se sumin a la condemna de l’acte.

Per la seva banda, des de la CUP Malgrat s’ha emès un comunicat aquest migdia en què la formació afirma que ni la CUP Malgrat ni cap integrant de l’Assemblea Local ha realitzat la pintada, i on afirma que “no deixaran que els assenyalin”.

La formació diu que fan política “activa, constructiva i transformadora”, i lamenta la “instrumentalizació política” que assegura que està fent Junts per Catalunya-Malgrat ens Mou.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics