URGENT

Els regidors sortints s’acomiaden en un ple extraordinari

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre hi havia convocada una última sessió plenària amb l’únic punt a l’ordre del dia de l’aprovació de les actes de les sessions anteriors. D’aquesta manera es tanca el mandat 2015-2019, ja que dissabte es constituirà el nou Ajuntament de Palafolls.

La sessió va servir també per que els regidors sortints fessin un petit parlament.

Per acomiadar-se el portaveu d’ICV-EuiA, Juan Andrés Osorio va agrair la confiança dels palafollencs i de l’assemblea del seu partit. Va recordar que els atacs han reforçat la seva determinació i ideals, i recalca que continuarà en la lluita per un Palafolls millor.

Un altre dels portaveus que s’acomiadava després de 20 anys a l’Ajuntament, era Óscar Bermán, que va assumir els mals resultats de les últimes eleccions i va aprofitar l’últim torn de paraula retreure a l’alcalde sortint la manca de diàleg amb l’oposició.

La d’ahir també va ser l’última sessió del regidor d’ERC, Sergi Pinet. En el seu comiat, el republicà va voler agrair la feina feta per Agustí i els seus equips en els últims mandats i felicitar als seus companys d’Esquerra que es quedaran al consistori en aquests propers anys.

A les files socialistes no repetiran Montserrat Rovira, fins ara regidora d’esports, cultura i festes, que visiblement emocionada es va acomiadar donant les gràcies als seus companys del PSC i al poble de Palafolls

Tampoc repetirà Rafel Cubarsí, regidor de Governació i Personal. Cubarsí va senyalar que en els últims 4 anys ha prioritzat el poble per sobre de la política i va garantir un normal traspàs de cartera amb el nou govern

Tampoc repetirà Josep Rueda, que tot i ser electe,  ha renunciat a continuar al consistori. Rueda, fins ara regidor d’urbanisme i media ambient de Palafolls, no va assistir a la sessió d’ahir.

El ple va servir també pel comiat públic de Valentí Agustí com alcalde de Palafolls. Agustí va felicitar a Esquerra per guanyar les eleccions i als seus companys del PSC, que van sumar vots.

Agustí va demanar al nou govern d’Esquerra que mantingui l’essència  i la singularitat de Palafolls i en el seu comiat va agrair el suport i l’estima dels palafollencs en tots aquests anys a l’alcaldia. Agustí va assegurar que és un adéu per sempre.

El ple, que podeu escoltar íntegrament al nostre web, va finalitzar entre aplaudiments i abraçades entre els regidors de l’Ajuntament de Palafolls.

Just després, els treballadors del consistori van sorprendre als regidors sortints amb un comiat al teatre de Palafolls.

 

 

Escolta el ple AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics