URGENT

La Llar d’Infants amplia l’oferta per garantir places a tots els preinscrits

Compartiu aquesta història

A finals de maig va finalitzar el període de preinscripció per a la llar d’infants municipal de Palafolls. En total van demanar plaça 48 nens i nenes.

Vistes les peticions de les famílies, des del consistori s’ha motivat una canvi d’aules i grups per tal de poder atendre tota la demanda i no deixar cap infant sense plaça a la llar municipal.

Aquest estudi de la redistribució de l’oferta i la seva aprovació pel govern municipal és la causa del retard en la publicació de la llista d’admesos.

Segons explica el propi consistori, a partir de setembre el centre tindrà una aula de nadons, tres aules de P1 i dos aules de P2.

Aquesta redistribució de l’oferta garantirà plaça als 48 infants que han demanat començar el curs a la llar al setembre.

A partir d’aquesta setmana ja es poden consultar les llistes d’admesos. Tot i que tothom té plaça cal revisar les llistes oficials per evitar errors  i fer esmenes, ja que el procés de matriculació serà a partir de la setmana que ve. En concret  del 19 del 26 de juny.

Així doncs, aquest dies les persones interessades hauran d’adreçar-se a l’OAC per recollir l’autoliquidació de la matrícula i complimentar les dades de domiciliació bancària del servei.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics