Palafolls s’enfosqueix aquest dissabte amb la 7a edició de la Nit d’Oracles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa diversos anys que, per donar la benvinguda al solstici d’estiu, l’ACEP organitza la Nit d’Oracles, una fira que enguiany retorna als dies de Sant Joan després que, ara fa un any, es traslladés al cap de setmana posterior a la revetlla.

En aquesta fira s’hi poden trobar amulets, espelmes, parades de tarot i objectes diversos, entre d’altres productes emmarcats en el món de la màgia i l’esoterisme.

De fet, la fira combinarà tant la venda d’articles com també les activitats al voltant de tot aquest món, en una proposta de petit format i de proximitat, tal i com destaca el president de l’ACEP, Francesc Tresserras.

La Fira Nit d’Oracles arrencarà a les 6 de la tarda a la plaça del Fòrum Palatiolo. Un esdeveniment que organitza l’ACEP, que s’encarrega de la coordinació, publicitat i control.

Per la seva banda, l’Ajuntament aporta part de l’àmbit logístic, i aquesta emissora és també part col·laboradora.

La Fira d’Oracles coincideix en una jornada prèvia de la revetlla de Sant Joan amb altres iniciatives culturals i esportives de Palafolls.

Des de les 6 de la tarda, el Palauet acull avui les portes obertes del Club Patí Palafolls i també, molt a prop de la Fira Nit d’Oracles, se celebra el 14è aniversari de RP, amb el concert d’Hotel Cochambre a la Plaça de Poppi.

En aquest cas, la celebració arrencarà a les 11 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics