RENFE amplia freqüències entre el Maresme i Girona durant l’estiu

Des de dissabte passat i fins al dia 15 de setembre la línia RG1, la que uneix Mataró i Portbou passant per Girona, amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per cada sentit, durant tots els caps de setmana i festius. Això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines, així com la relació amb Barcelona.

Bàsicament el que es fa és ampliar el recorregut de trens que ja existien. Els trens que surten de Malgrat  a les 8.38, 14.38 i 20.38 i que fins ara acabaven el seu recorregut a Maçanet, ara continuaran fins a Girona Portbou. Passarà el mateix a la inversa.

Pel que fa a la línia del Maresme direcció a Barcelona, fins al 13 de setembre, es reforça el nombre de freqüències de dilluns a divendres.

Seran millores, però, que afectaran bàsicament a les estacions de Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar que tindran major connexió amb la capital catalana. RENFE ampliarà el recorregut de 3  trens que inicien i finalitzen el seu traçat a Arenys, i que a l’estiu ho faran a Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics