El Casal de la Dona continua avui els seus tallers d’estiu amb la dansa oriental i la percussió com a protagonistes

Avui dimarts, la masia de Can Florenci torna a obrir les seves portes al vespre amb la segona sessió dels tallers d’estiu que s’han impulsat des del Casal de la Dona.

Es tracta de propostes per tots els públics emmarcades dins dels ensenyaments de dansa que es ja es fan al casal durant el curs regular, i que en època d’estiu s’organitzen en petits tastets per poder provar les diferents disciplines que s’hi realitzen.

Avui, el taller se centra en les coreografies de la dansa oriental en base a música de percussió. El taller, igualment com els altres 4 que es fan al llarg d’aquest mes de juliol, està dirigit per la instructora Elisa Afrah, responsable de la dansa al Casal de la Dona durant la resta del curs.

Afrah ha explicat a RP en què consisteix la proposta.

El taller és obert tots els públics i totes les edats i, igualment com els altres, les persones interessades s’hi poden inscriure independentment del nivell que tinguin i de si han fet o no algun dels altres tallers.

La iniciativa dels tallers d’estiu va arrencar dimarts passat amb un taller inicial de dansa oriental, segueix avui amb la proposta de coreografia amb percussió i seguirà encara els següents dos dimarts de juliol, amb un taller de fusió sexy style i un últim de Bollywood.

Tots els tallers es fan al punt de dos quarts de 9 del vespre al Casal de la Dona, i per participar-hi cal trucar prèviament al mateix casal, al telèfon 93 766 63 48 i reservar plaça.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics