URGENT

Els rebuts de la Llar d’Infants es pagaran de setembre a juny

Compartiu aquesta història
Ple de l’Ajuntament de Palafolls d’aquest dijous – Foto: RP

El ple de l’Ajuntament de Palafolls ha aprovat aquest dijous al vespre una modificació relativa al fraccionament dels rebuts de la Llar d’Infants Municipal.

Fins ara, les famílies pagaven 12 mensualitats pel servei que ofereix el centre. Des de l’àrea d’Intervenció i d’Ensenyament del consistori, però, es va plantejar un canvi en aquest fraccionament, redistribuint el pagament en 10 rebuts, per tal de millorar la gestió administrativa del servei.

Un canvi que, segons ha afirmat el govern, no afectarà al cost de la llar, que seguirà essent el mateix, però que sí que eliminarà els rebuts que fins ara es pagaven els mesos de juliol i agost.

Des de l’oposició, la regidora socialista Dolors Agüera ha preguntat si les famílies estaven informades del canvi i ha qüestionat que no ho percebin com un increment del cost del servei.

La regidora d’Educació, Susanna Pla, ha contestat que a la propera reunió informativa amb les famílies s’exposarà aquesta i altres qüestions de la Llar d’Infants i que la modificació de la periodicitat dels rebuts no suposarà cap increment del cost de la llar.

Per la seva banda, l’alcalde, Francesc Alemany, ha volgut puntualitzar que les modificacions s’han plantejat per ajustar-se al cost del servei i que s’intenta afavorir que els usuaris tinguin l’accés garantit a la llar.

Segons ha explicat l’alcalde, el que es vol és evitar és que les famílies desapuntin l’infant de la llar abans d’hora per evitar-se costos i que això repercuteixi en la previsió inicial de les despeses.

El punt ha estat aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i amb l’abstenció del PSC i de Palafolls en Comú.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics