Els preparatius per les obres de la passera afectaran al trànsit de la carretera aquesta nit

L'estat del paviment de la passera genera crítiques entre els usuaris - (Ràdio PLF)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui dilluns comencen els preparatius per les obres que han de servir per substituir el paviment de la passera que uneix el barri de Sant Lluís amb el nucli de Palafolls.

Al llarg d’avui s’inicien els treballs per col·locar la malla protectora que ha de permetre treballar amb seguretat a la infraestructura.

L’Ajuntament ha avisat que, a partir de les 10 d’aquesta nit, les tasques de col·locació d’aquest element protector afectaran al trànsit de la carretera d’accés a la Costa Brava.

Malgrat tot, ha aclarit que no es tallarà la circulació a la carretera, sinó que la Policia Local anirà donant pas alternatiu en funció de les necessitats de les obres.

Jordi Villaret és regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament preveu que aquesta nit finalitzin els treballs previs per les obres de la passera, que començaran a partir de dilluns vinent.

Villaret explica que els treballs consistiran en la substitució del paviment del pont, que serà d’alumini antilliscant, i que assegura que serà més resistent que el seu predecessor.

L’Ajuntament ha explicat que les obres de substitució del paviment de la passera comencen a partir de la setmana vinent per motius d’arribada del material, i a partir d’aquell moment el pas per la passera quedarà tallat.

Un cop comencin, el consistori preveu que s’allarguin fins a meitat del mes de setembre, per la qual cosa de cara a la Setmana de la Mobilitat ja es podria reobrir la infraestructura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics