URGENT

Palafolls acull per primera vegada els exàmens federatius de patinatge de Catalunya

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Palafolls

Aquest diumenge, el Palauet ha estat l’escenari de les avaluacions de la Federació Catalana de Patinatge. Ha estat la primera vegada que el nostre municipi es convertia en seu d’aquests exàmens.

En total, han passat pel pavelló palafollenc unes 200 patinadores, entre les quals una membre del Club Patí Palafolls. Totes elles s’examinaven dels nivells D, C i B.

Es tracta d’unes categories en què no es té en compte l’edat de la persona que s’examina, sinó que demanen superar uns determinats requisits del nivell.

En el cas d’aquest tipus d’exàmens, segons ha explicat Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, no s’adjudiquen puntuacions sinó que els jutges simplement aproven o suspenen.

Aquest cop, Palafolls ha acollit aquests exàmens el mes de juliol i el club local només ha pogut presentar una patinadora a les proves, però Massot explica que de cara a les següents convocatòries federatives s’hi podran inscriure vora 5 participants palafollenques.

Aquests exàmens han significat el punt i final de la temporada pel Club Patí Palafolls, que ara agafa vacances fins el proper mes de setembre, quan reprendrà l’activitat.

La presidenta del club es mostra satisfeta de com ha anat la temporada i preveu un nou any carregat d’activitat per l’entitat.

Des del Club Patí Palafolls asseguren que la Federació Catalana de Patinatge va quedar molt satisfeta de les instal·lacions del Palauet, que ha acollit aquest diumenge els exàmens, i va animar al club a presentar la seva candidatura més sovint per a aquestes proves.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics