URGENT

Gairebé la meitat dels atestats instruïts per la Policia Local són furts, robatoris o delictes contra el patrimoni

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palafolls ha fet públiques les dades del primer semestre de l’any pel que fa a les accions dutes a terme per cos local de seguretat en matèria de mobilitat, civisme o seguretat ciutadana.

En total, durant els primers 6 mesos de 2019, la Policia Local ha instruït 223 atestats, dels quals gairebé la meitat –en total 104, un 46,63%- han estat relacionats amb els furts, els robatoris o delictes contra el patrimoni.

A aquests àmbits els segueixen els casos d’objectes perduts o documentació extraviada –59 casos- i oficis judicials –un 16,59%.

Pel que fa a l’àmbit de la tramitació administrativa, el cos de seguretat palafollenc ha instruït un total de 240 actes. D’aquests, 1 de cada 3 són relatius a menors o a danys a la via pública.

Seguidament s’inclouen aquí els vehicles abandonats –poc més d’un 19%- i les ordenances de civisme i de tinença d’animals, amb un 17,5% i un 14,17% respectivament.

Les dades fetes públiques per la Policia Local de Palafolls mostren també quines són les zones del municipi on més ha actuat el cos en aquesta primer meitat de l’any.

El centre del municipi és on s’han dut a terme més serveis –2 de cada 3-, seguit del barri de Sant Lluís, on s’hi ha fet gairebé un 18% de les actuacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics