URGENT

Malgrat habilita una zona d’aparcament provisional per donar resposta a la temporada d’estiu

Compartiu aquesta història

Des d’aquest juliol, un solar situat a l’avinguda Costa Brava, al costat de la rotonda de Can Palomeres ha estat habilitat com a zona d’estacionament.

Es tracta d’un espai provisional encarat als mesos d’estiu, quan la temporada turística fa augmentar el nombre de vehicles al municipi i no hi ha suficient espai per encabir-los.

L’accés a l’aparcament es restringeix als cotxes i també als autocars –dels quals se n’hi podran encabir fins a 90-, i es prohibeix que hi puguin estacionar als camions.

N’ha parlat, en declaracions a aquesta emissora, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret.

Serret assegura que aquesta era una qüestió que s’havia posat damunt la taula ja fa uns anys, i a la qual calia donar-li resposta.

El regidor ha insistit en què la zona està destinada a donar resposta al turisme, i que per tant l’accés es limita només a cotxes i autocars, recordant que els camions ja tenen disponibles altres zones d’estacionament al municipi.

La zona nova zona d’estacionament compta amb 11.000 metres quadrats de terreny i restarà en funcionament fins al mes d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics